OSB ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği

İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

OSB ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği
02 Kasım 2021 Salı 13:01

Eskişehir Sağlık Müdürü Uğur Bilge, Halk Sağlığı Başkanı Erdinç Özkurt, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Fatih Torlak ve Odunpazarı Sağlık Müdürü Ayberk Karagöz ile Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Ziyarette işçi ve çalışan sağlığının korunması ile sanayide üretimin devamlılığının sağlanması için İl Sağlık Müdürlüğü, OSB iş birliğinde devam eden aşı çalışması yanı sıra diğer çalışmalara ilişkin istişarede bulunuldu. Ayrıca OSB Müdürlüğüne bağlı destek merkezinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sürekli bir birim oluşturulması konusunda ortak karara varıldı.

OSB Başkanı Nadir Küpeli, Sağlık İl Müdürlüğü ile her zaman uyum içinde çalıştıklarını ifade etti.

İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptıkları iş birliği neticesinde bölge müdürlüğünde sürdürülen aşı ve PCR testi çalışmalarına da değinen Başkan Küpeli, bu sayede iş gücü kaybının önüne geçmeyi başardıklarını iletti.

Küpeli, pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının toplum sağlığının korunması adına özverili çalıştığını, bölge müdürlüğü olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını aktararak, desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti. İl Sağlık Müdürlüğüyle iş birliğinin artarak devam edeceğini bildiren Küpeli, aldıkları ortak kararla destek merkezinde sürekli bir birim oluşturduklarını sözlerine ekledi.

İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge ise kent genelinde sürdürülen aşı çalışmaları hakkında bilgi vererek, Eskişehir’in 18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il arasında bulunduğunu söyledi.

Eskişehir OSB’nin her zaman desteğini yanlarında hissettiklerini ifade eden Bilge, “Eskişehir OSB ile önemli iş birliklerine imza attık. Bölge üretimin devamlılığını sağlamak adına önce aşı çalışması daha sonra PCR testi çalışmalarını yürüttük. Ayrıca Bölgede 112 Acil Servis istasyonu oluşturduk. Pandemi dönemi boyunca omuz omuza çalıştık. Bize her konuda destek olan EOSB Başkanımız Nadir Küpeli’ye ve yönetimine tüm sağlık çalışanlarımız adına teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.