Cumhuriyet Bayramı doğada kutlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sporseverlere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Doğa Yürüyüşü düzenledi.

Cumhuriyet Bayramı doğada kutlandı
25 Ekim 2021 Pazartesi 16:23

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sporseverlere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Doğa Yürüyüşü düzenledi.

Yaklaşık 250 kişinin katılımı ile düzenleyen Cumhuriyet Bayramı Doğa Yürüyüşü, Mihalgazi ilçesinde bulunan Bozaniç Yaylası’ndan başladı. 8,5 kilometre süren parkurda yürüyüş yapan sporseverler, Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile hep bir ağızdan Onuncu Yıl Marşı, İzmir Marşı gibi marşlarımızı söylediler. Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşü tamamlayan katılımcılara, etkinlik sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ikramları dağıtıldı. Katılımcılar, yürüyüşün yanı sıra hep birlikte piknik yapma imkânı buldu.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doğada yaşama fırsatı sunduğu için Eskişehir Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden katılımcılar, 29 Ekim’de gerçekleştirilecek olan fener alayı, flyboard gösterisi, konserler gibi etkinlikleri de büyük heyecanla beklediklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.